keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Virkattu huivi ja kukkanen

Ostin tuossa jokin aika sitten akryylilankaa, jota yleensä en koskaan käytä mihinkään. Jotainhan siitä oli keksittävä, koska kokonaiset kymmenen kerää sitä tuli hamstrattua! Joo mitä lankahamsteri tavoilleen voi? :-)

Jotainhan tuosta langasta piti sitten keksiä tehdä ja päätinpä sitten virkata langoista huivin. Lankaa tähän huiviin sain tuhlattua neljä kerää, hyvä hyvä! Tein huivista reilun pitkän ja leveän, jotta se on mukavan muhkea. Olihan kyseessä myös paksu lankakin, virkkuukoukkuna työssä oli nro.5.

Vaikka huivi oli yllättävän kiva jo pelkästäänkin, niin jotain se kuitenkin kaipasi. Joten tein sen kaveriksi rintakorukukkasen, jonka voi tarpeen tullen ottaa pois. Kukkasella voi myös vaikka kiinnittää huivin päät toisiinsa.

Vaikka lanka alunperin olikin hutiostos, niin kylläpä sellainen kerrankin kannatti. :-)


Ja luulenpa, että tämä huivi ei ole ollenkaan liikaa juhannuksena jota juuri alamme viettämään. Joten siis haluan toivottaa teille kaikille oikein ihanaa ja turvallista juhannusta!

- Alvariina -Ps. 
Tarkkasilmäisimmät ovat varmaan huomanneetkin Alvariinan päivitetyn ulkoasun? Tykkäätkö?  Halusin Alvariinan ulkoasusta yksinkertaisemman ja sitähän se nyt sitten on. :-)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kovin mukava jos jättäisit viestin vierailustasi.