keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Monen monta projektia...

Tiedättekö sen tunteen, kun löydät jonkin super ihanan langan ja samalla hetkellä päähän alkaa tulvia miljoona ideaa mitä siitä voisi tehdä. Pohdit, pähkäilet ja suunnittelet ennenkuin otat koukun tai puikot esiin ja sitten alat toteuttaa ideaa. Minä tiedän tämän tunteen hyvin vahvasti.. ;-) Ja nyt tulee se mutta.. Mutta miksi ihmeessä näitä super ideoita tulee niin paljon mieleen ja kaikki aina yhtäaikaa!

Tällä hetkellä virkkaan isoäidinneliöitä, jos taas joku päivä lappusia olisi sen verra paljon, että saisin taas viltin aikaiseksi. Näiden lisäksi on menossa puikoilla villasukat ilman kantapäätä. Sekä sipulipusseja ja tiskirättejä tulee tasaisesti kaikkien muiden töiden lisäksi ja ja ja...
Tässähän ihan hengästyy, kun alkaa miettiä niitä kaikkia projekteja mitä tällä hetkellä on menossa ja suunnitteilla ajatuksissa....
Sunnitelmissa olisi virkata matot kotiin, joo siis kuteetkin on jo aikaa sitten ostettu valmiiksi, mutta se aika näiden tekemiseen puuttuu... Joulukin on tulossa ja olisi ihana saada rakkaille jotain pehmoisia paketteja pukinkonttiin... Ja sitten kaikenaikaa löytyy lisää ihania lankoja ja taas ne uudet ideat päähän! Tämä on yhtä oravanpyörää, mutta niin miellyttävää sellaista. :-)


Vaikka näitä keskeneräisiä töitä paljon onkin, niin kyllä jotain aina valmistuukin. Sain tänään valmiiksi villasukat ihan perinteisellä mallilla ja ihan vahvistetuilla kantapäillä, jee! Ja siis tämä on minulta paljon! Vaikka kuinka teen kaikenlaisia käsitöitä, niin villasukat ja lapaset on minun akilleen kantapää.. Villasukissa kantapää tuottaa aina tuskaa ja lapasissa se peukalo.. Kuinka monet lapaset minua odottaakaan vaan sitä peukalon tekemistä.. Mutta kaikillahan se jokin heikkous on oltava, eikös niin? ;-)
Tässä  alla kuva, kun villasukat oli vielä vaiheessa ja sitten sukat valmiina. :-) Minun täytyy kiittää ihanaa työkaveriani joka oli maailman paras ope ja tuki, kun näitä kudoin, enpä olisi saanut näitä tehtyä ilman häntä. Ja nyt vaan uudet sukat sitten puikoille, jottei kaikki kantapääasiat heti mielestä unohdu..Ja tässä alla vielä muutama kuva uusiin ideoihin.. Nämä kuvat on otettu Tallinnan Martin markkinoilta tämän kuun alusta. Voi, että siellä oli ihania ja niin kauniita käsitöitä!

Näihin tunnelmiin..
- Alvariina -2 kommenttia:

  1. Mä tiedän tuon tunteen... se on niin ahdistavan ihana tunne :)

    VastaaPoista
  2. Ihana kun en ole tuon tunteen kanssa yksin.. :-) Ja olen niin iloinen, että joku toinenkin tietää tuon ihanan tunteen sen omassa ahdistavuudessaan..

    VastaaPoista

Olisi kovin mukava jos jättäisit viestin vierailustasi.