keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuosi 2014

Vuosi 2014 oli minulle hyvin antoisa niin puuhastelujen kuin muidenkin asioiden osalta.

Ihan alkuun vuoden alussa tein uuden vuoden lupauksen tehdä kotiin mattoja ym. No kaikkea en tehnyt, mutta tärkeimmän kyllä! Eli virkkasin makuuhuoneeseemme pyöreänä maton. Lisäksi virkkasin ison korin puolivalmiille käsitöilleni, jotka odottaa viimeisteltyjä ja niitä puolivalmiita töitä kyllä riittääkin..


Aloitin vuoden alusta pitämään käsityöpäiväkirjaa ja sitä täytin keväälle asti, mutta sitten unohdin päivittää sitä.. Mutta merkintöjä tuli siihenkin mennessä hurjan paljon! Useat villasukat, vauvanvilti, tiskirättejä, koruja, koreja jne..


Kesä oli meille ensimmäinen uudessa kodissamme ja oli ihana katsoa mitä mistäkin kasvaa ja kuinka hieno kesä olikaan! Lämpöä ja auringon paistetta piisasi. :-) Päivänkakkarat luonnonkukista on yksi suosikeistani ja niitähän meidän pihalla piisasi, ihanaa! Voi kun olisikin taas kesä...


Mitäs muuta tänä vuonna tapahtuikaan.. Perheemme sai uuden jäsenen, kun lokakuussa meille muutti kissanpentu nimeltänsä Niilo. Ja näin ollen meidän rakas Alvari 8vee sai kaverin leikkeihin! :-) Nyt meillä siis touhuaa kaksi ihanaa kissaa jotka ovat luonteeltansa kuin yö ja päivä! :-)


Syksyllä minua pyydettiin osallistumaan keskustalon Joulupuotiin ja olen todella iloinen, että lähdin mukaan puodin toimintaan! Loppu syksy menikin sitten puodille vietävien tuotteiden teossa. Ja ISO kiitos kaikille teille jotka tuotteitani ostitte!! Puodin toiminnasta sain käsityö harrastukseeni hurjan paljon  lisää uskoa tekemisiini. Tästä on hyvä jatkaa.


Lisäksi vuoteeni mahtui ihania matkoja, uusien asioiden opettelua ja taisinpa oppia itsestänikin taas vähän jotain uutta. Nyt on kiva aloittaa uusi vuosi samalla vanhalla reseptillä, mutta lisättynä vähän uusia mausteita sopivasti sekaan. 

Kiitos kaikille tästä vuodesta ja oikein ihanaa uutta vuotta 2015 teille! <3

-Alvariina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kovin mukava jos jättäisit viestin vierailustasi.