sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Retki Tallinnassa


Kävimme mieheni kanssa yhden yön retkellä Tallinnassa heti vuoden vaihteen jälkeen. No kuten arvata saattaa, niin tällaisen käsityö harrastelijan oli pakko päästä käymään Karnaluksissa. :-)
Kun saavuimme satamaan niin suuntasimme suoraan Karnaluksiin, koska pitäähän sitä ensimmäisenä hoitaa tärkeimmät ostokset. Olin käynyt siellä jo aiemmin, joten tiesin mitä odottaa... Olin tehnyt kotona jo valmiin ostoslistan, jotta muistan mitä kaikkea tarvitsen. Koska siellä on vaarana hullaantua, kun kaikkea mahdollista on lattiasta kattoon monen ison huoneen verran!


Lankojahan tarvitsee aina! Nyt ostoslistalla oli puuvilla- ja bambulangat. Sitten löysin tuollaista ihanaa kangasta jota koristaa ihanat lintuset!Lisää kankaita ja vähän lisää lankaa... Tuosta harmaasta langasta minun on tarkoitus tehdä miehelleni kaulaliina, sitä hän toivoi ja sai itse valita värin. :-)Sitten tuli ostettua vähän erilaisia laukun ja kukkaron kahvoja....


Ja ainahan tarttee uusia virkkuukoukkuja ja nappeja tarvitaan myös aina!


Tuossa otos Karnaluksin ostoksista. Nyt vaan katsotaan loppu talven ja kevään kuluessa mitä kaikkea näistä syntyy, suunnitelmat on hyvin valmiina.

Ja tokihan reissulta tuli ostettua kotiinkin jotain.. Olen aivan hurahtanut sini-valkoisiin astioihin ja nyt löysin nuo alla olevat. Ensin näin kaupassa nuo lautaset ja mietin, että voi kun olisi tuohon sarjaan kannukin.. Ja niinhän se löytyi toisesta kohtaa! Tuo koristepallo oli myös ihan pakko ostaa, kun sen löysin. Kyllä sillekin jonkin käytön löydän. Ja sitten nalleja. En tiedä mikä minua niissä kiehtoo.. Yllä olevan kuvan valkoinen nalle on "säästönalle" eli sen sisuksiin voi laittaa kolikoita ja pienempi nallukka löytää taas jostain kulmalta paikkansa.

Sitten alla oleva nalle pitää jatkossa huolen siitä, että keittiön ovemme pysyy auki eli hän on ovistoppari. :-) 


Tämmöisiä ostoksia tuli Tallinnasta. Nyt vaan puuhastelemaan uusista materiaaleista uusia juttuja!


-Alvariina-
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kovin mukava jos jättäisit viestin vierailustasi.