lauantai 27. helmikuuta 2016

Käsilaukku lukkokehyksellä

Opettelin jokin aika sitten tilkkukurssilla tekemään vähän erilaisen lukkokehys pussukan. Samalla versiolla saa tehtyä myös kivan käsilaukun ja semmoisen halusin tehdä äidilleni syntymäpäivälahjaksi.

Kuten minä niin myös hän pitää kovin paljon sinisestä ja minulla olikin sopivasti valmiina hyvät kankaat tähän laukkuun. Valkoinen pallokangas sinisellä pohjalla päälikankaaksi ja turkoosin kirjahtava kukikas kangas vuorikankaaksi.

Lisäksi tein kangaskukkasen vuorikankaasta koristukseksi. Laitoin kukkasen kiinnitykseksi rintaneulan hakaneulasysteemin, jos haluaa koristusta vaihtaa tai ottaa kokonaan pois niin se onnistuu helposti.

Laukun hihnan tein säädettäväksi niin sitä voi sitten tarpeen mukaan pitää lyhkäsempänä tai pidempänä. Tämä ratkaisu oli hyvä tehdä, kun minun olisi ollut muuten hyvin vaikea arvioida hihnan oikeaa pituutta, kun meillä on kuitenkin jonkun verran äitin kanssa pituuseroa.

Ompelin myös laukun sisälle pikku taskun jonne voi laittaa avaimet tai jotain muuta tarpeellista joka on helppo saada heti käsiin.

Laukusta tuli kyllä tosi kivannäköinen ja sopivan kokoinen jonne mahtuu mukavasti kaikki tarvittava vaikka kesäiselle kaupunki reissulle. :-)
Nyt olen lahjan äidille antanut ja kovasti minua jännitti mitä hän tuosta tykkää ja oliko sellainen mikä tulisi vielä käyttöönkin asti . Ja kyllä, laukku oli mieluisa ja oikeanlainen joka ei jää pelkästään vaatehuoneen koristukseksi. :-)


- Alvariina -2 kommenttia:

  1. Kaunis laukku ja ihana lahja :) sopii niin hyvin kesällä valkoisten vaatteiden kanssa!

    VastaaPoista

Olisi kovin mukava jos jättäisit viestin vierailustasi.