perjantai 12. helmikuuta 2016

Valepalmikon lumossa

Pitkään se kestikin.. Ensin ihastelin sitä kuvista, sitten etsin ohjeen, vielä vähän ihmettelin ja ihastelin muiden tekosia.. Ja sitten halusin tehdä sitä itsekin, valepalmikkoa. Kun mallin opin ulkoa, niin voi kun sitä olikin mukava neuloa. Neuloinkin sitten samointein valepalmikkona villasukat sekä kämmekkäät. 

Villasukat on hempeää vaaleanpunaista, mutta kantapään neuloin sini-harmaa raitalangalla, ihan vaan sen vuoksi että tuli jotain muutakin väriä kuin vaaleanpunainen. Nämä sukat on itselleni vähän liian pienet. Mutta luulen, että näillekin sukille vielä käyttäjä löytyy, kun laitan nämä tuonne valmiiden töiden laatikkoon odottamaan saajaansa.

Kämmekkäitä olin suunnitellut tekeväni itselleni jo pidemmän aikaa ja niihinhän sopii tosi hyvin tuo valepalmikko kuvio. Nämä valmistui todella nopeaan ja tulevat kyllä tarpeeseen. Valikoin näihin harmaan langan ja kyllähän nämä jotain piristystä kaipasi, niin virkkasin sitten vielä tuommoiset vaaleanpunaiset kukkaset yläreunoihin. Nyt nämä on tarpeeksi söpöt. :-)


Molempiin lankana käytin Novitan 7 veljestä lankoja. Sukissa käytin 3mm hiilikuituja ja  kämmekkäissä 3,5mm bambu-puikkoja. Nämä molemmat ovat valmistuneet jo tammikuun puolella, joten näiden langankulutukset ovat kirjautuneet jo sinne. :-)


Oikein mukavaa viikonlopun alkua teille!

- Alvariina -

2 kommenttia:

Olisi kovin mukava jos jättäisit viestin vierailustasi.