tiistai 10. helmikuuta 2015

Tekemättömyys..

Teet käsilläsi aina jotain! Tarvitset niitä työssäsi, kotona arki askareissa ja et osaa olla sohvalla niin että sinulla ei ole käsissäsi virkkuukoukkua tai neulepuikkoja jonkin työn touhussa. Kuvittele tähän tilanteeseen se pienen pieni hetki, kun viet roskapussia roskikseen ja sillä pienellä reissulla liukastut ja otat tuen toisella kädellä ja paino osuu siihen... Auts!
No näin kävi minulle viikko sitten.. :-( Suurena onnena on se, että ei tullut mitään murtumia! Mutta ranne otti osumaa, niin että kipeetä teki. Nyt tosin jo helpottaa ja töissäkin olen ollut, mutta sen verran vielä ranne vihottelee, etten ole tehnyt vielä yhtään mitään käsitöitä. Viikon tekemättömyys minulle on ollut ihan kauheeta! Mutta kaipa ehkä pikkuhiljaa alan taas jotain tekemäänkin, varsinkin kun joidenkin töiden takaraja alkaa uhkaavasti häämöttää.. Mutta kyllä tämä tästä!

Mutta nyt jotain kivempaakin!

Vietin viikko sitten viikonlopun kässämarttojen viikonloppuleirillä. Aiheena oli mm. neulakintaan tekeminen, vetoketju kukkanen, kahden sauman mekko, villasukan kantapää ja nipsuvirkkausta. Näistä puuhasteluista itse keskityin mekkoon, vetoketju kukkaseen ja villasukan kantapäähän. Toki muitakin olisi ollut kiva kokeilla, mutta kun hetken aikaa seurasin neulakintaan tekoa, niin voi ei kuinka vaikeeta se on! En vielä tällä kertaa perehtynyt siihen!

Mekosta tulikin tunika ja vaatii vielä hieman tuunausta kotona, ennenkuin olen siihen lopullisesti tyytyväinen, mutta opin siellä tosi hyvän tekniikan yksinkertaisen mekon kaavalle! :-)

Vetoketjukukkasen tekemisestä tykkäsin kovasti ja kohta se koristaa talvitakkiani. Ja nyt myös hoksasin kuinka vetoketjusta saadaan kukkasia aikaiseksi ja mahdollisuuksia on paljon erilaisia.


Tänään paistoi aurinko jo niin ihanasti että tuli hurjan keväinen olo, nautitaan nyt näistä ilmoista ulkoillen, joten kävelkää varoen! Älkää liukastelko kuten minä, niin pysyy paikatkin ehjänä. :-)

- Alvariina -

4 kommenttia:

 1. Tekemättömyyden aika poiki sinut tuntien monta monta monta uutta suunnitelmaa ja projektia tehtäväksi tulevaisuudessa. Laskitko uusien hankkeiden saldon? Mutta pikkuhiljaa patistelen erään tärkeän projektin jatkamiseen jotta valmistuu ajallaan.... -Assari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekemättömien lista kasvoi kyllä muutamalla... Mutta niistä sitten joskus myöhemmin, kun lista on muutenkin nyt niin hurjan pitkä! :-) Erästä projektia alan taas pikkuhiljaa työstää, kun uskallan taas jotain tehdäkin!

   Poista
 2. Voi eijj... jos oisit sen neulakintaan opetellut, niin oisin tupannut sulle oppiin.. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli niin kauhean vaikene näköistä, että passasin sen.. Mutta hei, jos mulle tulee vielä joskus mahdollisuus oppia sitä, niin yritän opetella ja näytän sit sulle kui sitä tehdään. Mikäli et ole jo sitä sitten jo oppinut. :-)

   Poista

Olisi kovin mukava jos jättäisit viestin vierailustasi.