sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Pihan herääminen kesään

Auringonpaiste, juuri leikatun nurmen tuoksu ja lintujen laulu on herättänyt minunkin sisäisen pienenpienen puutarhurin. 

Joten piti ensimmäiset kesän kukkaset käydä ostamassa. Perinteiset pelargonit ikkunalaatikoihin, siitä ne kasvaa...Puutarhamyymälässä näin näitä huikean kauniita vaaleanpunaisia daalioita ja niitä tarttui sitten mukaan useampaan eri paikkaan.


Minulle on kertynyt ostettuja sekä kukkien mukana tulleita valkoisia ja mustia kukkaruukkuja paljon ja ne ei nyt oikein olleet mieluisan värisiä. Niin ei muuta kuin varastosta löytyneellä vaaleansinisellä spray-maalilla uusi väri muoviruukkuihin ja nyt ne on just oikeen väriset! Tämä on helppo tapa uudistaa kukkapurkkien ilmettä. 


Pihan muutkin istutetut ja villit kukkaset on heränneet kesään, osa on nupuillansa ja osa jo kukkiikin.


Sinisiä ja punaisia kukkasia on siellä täällä pihaa.. Ja tosiaan minulle nämä on niitä sinisiä ja punaisia kukkasia, kun nimet on vähän hakusessa. :-) Joten näiden oikeat nimet otan ilolla vastaan.Tallin nurkillakin vattupuska puskee ihan väkisin seinustan ja penkin välistä. Mutta suotakoon se hänelle. Ei kaiken tarvitse olla just niin piirulleen, samoiten voikukalle on paikkansa seinustalla.


Tästä on kiva alkaa kesää viettelemään. Paljon on vielä tekemistä ja toisaalta loppuuko pihatyöt ja sen muokkaus mihinkään? Eipä varmaan aina tulee uusia ideoita ja suunnitelmia, joita sitten toteutetaan. :-)- Alvariina -

2 kommenttia:

  1. Noista kuvista sais jo tuollaisenaan tosi hienoja kesäpostikortteja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuopa ei tullutkaan mieleeni, mutta tuohan on vallan mainio idea! Taidankin tehdä joistain kuvista kortteja kesän synttärisankareille..

      Poista

Olisi kovin mukava jos jättäisit viestin vierailustasi.