perjantai 25. joulukuuta 2015

Joulun villasukat

Kuulin joulua edeltävänä perjantaina, että moni kutoo itselleen jouluksi uudet villasukat. Tuo ajatus jäi kaivelemaan mieltäni ja olihan vielä muutama päivä jouluun aikaa ja kyllä minäkin haluan itselleni pitkästä aikaa uudet villasukat! Kaivelin lankavarastojani ja löysin sieltä monta vajaata kerää, joten teenpä sukista tämän syksyn hitiksi muodostuneet räsymattosukat.

Kaiken muun vielä tekemättömän asian keskellä sain kuin sainkin sukat valmiiksi, viimeiset langanpätkät päättelin vielä juuri ennen joulurauhan julistusta. Nyt minullakin on jouluksi uudet villasukat ja vieläpä polvipituiset joita en ollut vielä koskaan aiemmin tehnytkään! :-)

Mutta... Sitten tuli ISO mutta.... Sukista tuli ihan liian isot minulle! Kuinka pystyinkään tekemään niin isot sukat, varsinkin kun kokokin oli helppo mitata omiin jalkoihin?? No tekevälle sattuu ja jos jotain positiivista niin mieheni sai tänäkin jouluna uudet villasukat. Olin ajatellut etten tänä vuonna olisi tehnyt hänelle sukkia, kun niitä hänellä piisaa ihan riittämiin. Mutta toisin kävi ja itse vietän tämänkin joulun vanhoissa sukissa. Mutta hyvät nämä vanhatkin sukat on ehjät, pehmeät ja lämmittävät, muttei uudet..

Ehkä nyt joulun pyhinä teenkin sitten uudet sukat ja varsinkin ne oikean kokoiset! Ja aloitankin sitten uuden vuoden uusilla sukilla.


- Alvariina -
2 kommenttia:

  1. Upeat värit noissa sukissa, tykkään :D Uuden vuoden aloitus uusilla sukilla kuulostaa hauskalle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Väriä kyllä näissä riittää. :-) Uuden vuoden sukat on nyt tuloillaan ja eiköhän ne valmistu ihan ajallaan.

      Poista

Olisi kovin mukava jos jättäisit viestin vierailustasi.