torstai 31. joulukuuta 2015

Vuosi 2015

Tämä vuosi on ihan hilkulla loppua ja tässä vuodestani pieni yhteenveto. Keräsin kuviin ne mieleenpainuvimmat tekeleeni joita vuoden aikana tein. Jokaisesta on omat kirjoituksensa tehty tänne vuoden varrella, joten en yksilöi näitä kaikkia erikseen. Mutta mieleeni jäi erityisesti äidilleni syntymäpäivä lahjaksi virkkaamani viltti ja huovutetut tossut, itselleni virkattu villatakki, kummilleni lahjaksi virkattu laukku ja joululahjoiksi tekemäni pussukat joiden tekoon todella tykästyin.Tämä vuosi jää muistoihini tosi mukavana! Mukaan mahtui paljon uusia asioita ja uusia harrastuksia roppakaupalla! Olen oppinut ja opetellut paljon uutta, joiden oppiminen jatkuu myös jatkossa. Yksi uusista asioista on tilkkuilu. Vielä tämän vuoden alussa olin ehdottomasti sitä mieltä, että "minun hermoilla ei vaan yksinkertaisesti voi tilkkuilua tehdä! Se on semmoista näperrystä, että ei, en pysty!" Mutta mitä vielä! Sitä olen opetellut pienillä yksinkertaisilla malleilla ja hei, se on oikeasti tosi kivaa! Vielä kun maltan ja pystyn enemmän istumaan tuossa ompelukoneen ääressä niin siitä ne taidotkin ehkä karttuu vielä lisää.

Olen kiitollinen kaikille teille, jotka olette täällä vierailleet! Kävijämäärät on mukavasti kasvaneet ja on vaan niin ihanaa, kun kommenttien määrä on lisääntynyt! :-) Jokainen teidän kommentti lämmittää mieltäni todella paljon, kiitos!

Blogin päivitys on ollut tähän asti vaihtelevan aktiivista, en ole ottanut siitä mitään ressiä itselleni. Olen sanonutkin monelle, että päivitän tätä sitä mukaa, kun jotain valmistuu tai tulee jotain muuta mieleeni. En tähän paljastele vielä ensi vuoden suunnitelmiani, niistä sitten myöhemmin.. Mutta yksi tavoitteeni on aktivoitua enemmän tekemään juttuja tänne näistä tutuista harrastuksista ja ehkä jotain lisämaustetta tänne tulee uusista aihealueista. Tälle kaikelle minulla alkaa olemaan oikein hyvä suunnitelma kasassa. 


Oikein ihanaa uutta vuotta teille jokaiselle! <3

- Alvariina -
2 kommenttia:

  1. Kaikki työsi ovat todella kaunita mutta tuo ylin peitto on ihan the best ! Hyvää uutta vuotta sinullekkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :-) Tuo peitto on kyllä ehdoton suosikkini ja vaikein koskaan tekemäni. Halusin tehdä äidilleni juuri sen täydellisen ja kauneimman peiton mitä vaan pystyn. Ja mielestäni onnistuin siinä melko hyvin.

      Poista

Olisi kovin mukava jos jättäisit viestin vierailustasi.