keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Kevyttä ja hyvää, Havaijilainen poke-kulho

Viikolla 10 ilmestyneessä Me Naiset-lehden keittiössä osiossa oli kerrottu reseptin kera tämänhetkisestä ruokatrendistä eli Havaijilainen Poke-kulho. Vähän tätä myös googlettelin ja kyllä aika monessa artikkelissa, oli mainittu tämä tämän vuoden ruokatrendinä. Itse en ainakaan ollut tästä aiemmin vielä kuullutkaan. Tuo resepti kuulosti yli herkulliselle, jota oli pakko kokeilla.

Ja kokeilu kannatti! Sesamilla ja soijalla marinoitua lohta riisillä sekä lisukkeina myös kurkku, mango, avokado ja punasipuli, Nams! Tämä oli kevyttä, raikasta ja piti sisällään sellaisia makuyhdistelmiä, joita itse en ainakaan olisi osannut yhdistää. Kuten kuinka mango sopiikaan niin hyvin lohen kanssa! Ainoa poikkeus minkä reseptiin tein niin korvasin kevätsipulin punasipulilla, kun meidän lähikaupasta ei sitä juuri nyt löytynyt.

Mikäli kiinnostuit tekemään pokea, niin reseptin löydät esim. täältä. Itse ainakin tulen tekemään tätä toisenkin kerran. Voin jo kuvitella kuuman ja aurinkoisen kesäpäivän, jolloin tämä on hyvä vaihtoehto perinteisille salaateille.

-Alvariina-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kovin mukava jos jättäisit viestin vierailustasi.