keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Uudet pipot ensi talvelle

Mikäli muistan oikein, niin viime viikolla oli päivä jolloin olisi pitänyt siirtyä talvi neulomuksista kesäisiin neulomuksiin ja kevyempiin lankoihin. Noinhan minunkin pitäisi tehdä, mutta minä menen talvisilla jutuilla vielä jonkin aikaa ja kesäjutut alkaa sitten, kun tuo lumi alkaa oikeesti sulamaan.

Minulla oli jo viime syksynä haaveena neulottu pipo, joka olisi tehty vaaleanharmaasta langasta ja siinä olisi oikea tupsu. Langat on ollut valmiina ja tupsunkin ostin viime syksynä Tampereen kädentaitomessuilta. Eli kaikki matskut pipoon oli valmiina, mutta se toteutus odottikin sitten tänne asti että sain sen haaveilemani pipon. Jotenkin välillä on hassua, että tiedät haluavasi jotain, niin teet kaikkea muuta kuin sitä mitä pitäisi. Neuloinhan talvella toisen pipon itselleni, mutta ei se ollut se jota olin haaveillut..

Nyt pipo on valmis ja siinä samalla tulikin sitten toinenkin pipo. Tähän toiseen pipoon tein lankatupsun. Lankana näihin käytin Novitan Joki lankaa ja tupsu on tehty 7 veljeksestä. 

Nyt nämä molemmat pipot menee jemmaan odottamaan ensi talvea ja sen pakkasia. 

-Alvariina-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kovin mukava jos jättäisit viestin vierailustasi.