sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Piirakkasukat

Räsymattosukkia, raitasukkia, jämälankasukkia ja kaikissa näissä tietysti huikean kirjavia värejä! No kai tuo syksyn ja talven pimeys vaikutti myös käytettävien värien päätökseen. Paljon paljon eri värejä, mitä kirjavempi tai raikkaampi niin sitä parempi! 

Voih... Ja sitten tuli se väriähky! Nyt halusin saada aikaiseksi jotain kaunista, herkkää ja rauhallista. Onhan toki päiväkin jo pidentynyt joten luonnonvaloakin syvän talven pimeyden jälkeen on ollut näkyvillä enemmän. Niin kai sitten mielikin jo kaipasi luonnonvalkoista rauhallisuutta langanmuodossa työstettäväksi ja malliksi päätyikin ihanan kauniit pitsiset piirakkakkasukat. 


Sukat on nyt valmiit ja näitä oli niin ihana tehdä. Koska tällä hetkellä tekemiseni tahti on vielä hyvin verkkaista niin nämä syntyikin muutama rivi kerrallaan tahtiin, mutta niin ne vaan valmistui. Mikäli haluat oppia näiden tekemistä, niin Novitan sivuilta (Täältä) löytyy todella simppeli ohje.- Alvariina -

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kyllä! :-) nämä sukat lähti viemisiksi, niin ajattelin että muuten noita ei tarvinnut paketoida, kun laittoi rusetin ympärille.

      Poista

Olisi kovin mukava jos jättäisit viestin vierailustasi.