sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Marraskuun langankulutus

Marraskuu vaihtui joulukuuhun ja nyt tähän on ynnäilty langankulutukset marraskuulta. Olin ihan yllättynyt, kun kirjanpitoa katselin, nyt minulla ei ole yhtään listata kulutettuja grammoja! Ja tässä huomaa nyt tuon tulevan joulun, kun pitää tehdä niin montaa työtä yhtäaikaa, niin mikään ei meinaa valmistua. Mutta kyllä ne kaikki kuitenkin vielä ajallaan valmistuu.

Lankoja tulikin ostettua sitten ihan järisyttävän paljon. Mutta tässähän näkyy samalla myös Kädentaito messuilta ostetut langat, koska kaikki marraskuussa ostetut lankamäärät tuli tuolta Tampereelta sen kahden päivän aikana. Eli hups... Kyllä sitä tulikin ostettua.. Mutta kerrankos sitä ja kaikki tuli tai tulee tarpeeseen. 

Langankulutukset marraskuu:

Käytetty lankaa 0 gr
Ostettu lankaa 1000 grMutta katsokaas nyt noita keriä! Niin paljon ihania lankoja ja värejä.. Näistä tulee vielä monta iloa eri neulomuksien muodossa. Sukkia, pipo ja huivi, ainakin niitä on luvassa. Ja nuo harmaan kirjavat Teetee Pallaksen langat onkin jo työnalla. Ne ostin erääseen huivi projektiin, joka olikin vailla lisää lankaa vielä loppu kerroksiin. Joten kohta on jotain valmista näyttää tännekin.


Ihanaa sunnuntai iltaa!

-Alvariina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kovin mukava jos jättäisit viestin vierailustasi.