perjantai 10. heinäkuuta 2015

Secret Garden

Tällä viikolla on ollut kaksi asiaa, jotka ovat lumonneet minut ihan täysin. Vihdoinkin kukkivat pionit ja Secret Garden -aikuisten värityskirja.

Pionien kukat ilahduttaa nyt ulkona uskomattoman jättiläiskokoisissa rykelmissä sekä toki sisällä vaaseissa. Niiden tuoksu on vaan niin huumaava ja ne ovathan niin kauniitakin.

Sekä vihdoinkin sain tilattua itselleni aikuisten värityskirjan. Posti toi kirjasen tiistaina postilaatikkoon. Mikä ihana yllätys se olikaan! Näitä värityskirjoja on ihan valtava valikoima saatavilla. Itse päädyin tilaamaan Johanna Basfordin Secret Gardenin. 
Kuinka kauniita ne kuvat onkaan! Sivuja selatessani ja ensimmäistä värityskuvaa valitessani, minun oli tosi vaikea päättää mistä aloittaa? Enhän ole värittänyt yhtään mitään aikuisiälläni ja entä jos pilaan koko kuvan? Sitten minun piti ihan miettiä, että höpö höpö sinä hassu ihminen! Sitä vartenhan ne kuvat on, että väritetään niillä taidoilla mitä itsellä on! Ja voi, että värittäminen voikin olla rentouttavaa puuhaa. En kyllä yhtään ihmettele miksi nämä aikuisten värityskirjat ovat saaneet valtaisan suosion.


Oikein ihanaa viikonloppua! 

- Alvariina -


2 kommenttia:

  1. Oi ihanat pionit! Ne on ihan parhaita kukkia ikinä <3 Ja wau toi värityskirja! kuulin noista kirjoista vähän aikaa sitten ja ajattelin että hohhoijjaa, mutta toihan onkin ihan superhieno! pakko hankkia itsellekin, mistä noita saa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pionit on kyllä ihanimmat <3 Itse tilasin tuon värityskirjan Adlibriksestä, mutta kyllä noita saa tosi monesta paikkaa, kirjakaupat ym.. Ja valikoima on valtava, mutta itse ihastuin eniten tuohon Secret gardeniin. Ja ihana jos tämä postaus on inspiroinut sinua! Väritys iloja sinulle, kun omasi saat. :-)

      Poista

Olisi kovin mukava jos jättäisit viestin vierailustasi.