sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Virkatut säärystimet

Näin jo aiemmin syksyllä Facebookin jossain ryhmässä postauksen virkatuista säärystimistä. Mikä loistoidea! No pitihän minun sellaiset tehdä, kun mallikin oli niin ihanan kaunis. Tallensin idean päähäni, niin valitettavasti minulla ei ole kertoa alkuperäistä postausta tähän. 

Nämä on virkattu ihan tasaisena levynä pylväitä ees ja taas. Reunoihin tuli simpukat ja sitten napit sivuun. Nappeja tarvitsi olla aika lailla ja tokihan niiden piti olla samanlaiset... Ajatuksenani oli laittaa näihin vaaleanpunaiset muovinapit, mutta tietty niitä jäi uupumaan juuri se yksi tarvittavasta määrästä.. Sitten piti mennä uudestaan nappivarastoille... Olen jemmannut tiettyjä nappeja, jotka on mummoni peruja ja en ole raaskinut käyttää niitä nappeja vielä minnekään. Mutta nyt  niistä mummoni vanhoista napeista löytyikin, aivan täydelliset napit näihin säärystimiin ja vielä oikea määräkin. :-)


Lankana näihin käytin Novitan 7 veljestä vaaleanharmaata ja sitä kului noin puolitoista kerää. Nämä valmistui tosi nopeasti, siis tuo virkkaus osio.  Mikä minua hidastutti näiden valmiiksi saattaminen oli nappien ompeleminen.. Muutenkin minulle se nappien ompelu on niin huoh jotenkin tylsää... Mutta nyt ne on valmiit! :-)

Ja pikku vinkkinä.. Jos vielä puuttuu joululahja idea niin tässä yksi sellainen, joka ei vie montaa iltaa valmistuakseen.

Talvikin tuli kerrasta joten nautitaan nyt kauniista lumisista maisemista!

- Alvariina-

6 kommenttia:

 1. Todella nätit säärystimet! Napit sopivat oikein hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nuo napit on kyllä paljon passelimmat mitä ensin ajattelin, onneksi niistä puuttui se yksi! :-)

   Poista
 2. Onpa ne suloiset. Napit passaa justiinsa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :-) Näistä tuli söpömmät mitä kuvittelinkaan.

   Poista
 3. Kivat! Mä niin nään noi korkokenkien kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Nämä oikein huutaa mustia korkkari nilkkureita! Kyllä minulla sellaiset jossain jemmassa on.... :-)

   Poista

Olisi kovin mukava jos jättäisit viestin vierailustasi.