sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

The Eväskassi

Olen kuljettanut töihin menevät eväät jo ikiajat jos jonkinmoisessa muovipussissa. Hyvin usein pussit on olleet niitä kaupoista tulleita kirkkaita hedelmäpusseja, kuulostaako yhtään tutulta? Kyllästyin viime syksynä niihin muovipusseihin ja eihän niiden käyttö muutenkaan ole mitenkään järkevää. Ja ompelenhan muutenkin jos jonkinmoista kassia ja pussukkaa, niin miksi en ole jo aiemmin tehnyt eväillenikin omaa kassia.. Halusin siis tehdä the eväskassin, joka on juuri passelin kokoinen  eväsrasialleni ja juomapullolle.

Tosiaan aloitin tekemään tätä kassia jo viime syksynä ja sitten kankaiden leikkauksessa tapahtui pikku virhe, joka sitten ihan ministi hankaloitti kassin tekoa, mutta siltikin kassista tulisi sellainen kuin siitä haluaisin. Kuitenkin tuo pikku virhe ehkä aiheutti jonkinlaisen tympääntymisen koko kassiin  joten projekti jäikin sitten odottamaan seuraavaa inspiraatio joksikin aikaa, eli tänne asti. Alunperin suunnitelmassani oli, että kassin sivuun tulisi oma taskunsa juomapullolle, mutta aikani taskua pyöriteltyäni ei se sitten toiminut kuten halusin ja pohjan koko oli siinä vaiheessa vielä säädettävissä, niin pullokin sai sitten paikkansa kassin sisältä.

Kankaaksi valikoin tuon ylihienon kankaan, ihan vain sen vuoksi että miksei juuri se eväskassi jota lähestulkoon joka päivä mukanani kuljetan voisi olla juuri sen näköinen josta tulen pitämään vielä pitkänkin ajan päästä. Ja saahan sitä eväskassikin olla hieno ja sellainen tästä mielestäni tulikin. Nyt on ilo kuljetella omia eväitä töihin!

-Alvariina-

6 kommenttia:

 1. Aivan ihastuttava! Kyllä tuossa nyt kelpaa kuljetella eväitä.

  VastaaPoista
 2. Hieno kassi ja idea! Tämä pitää ottaa työ alle, sen verran nuo vihannespussit kyllästyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Hyvä jos tästä ajatuksesta on iloa! Ajattelinkin, että en voi olla ainoa noiden vihannespussien käyttäjä.. ;-)

   Poista
 3. Aivan superihana! Varmaan tekisi mieli vapaapäivinäkin pakata eväät tuonne kassiin ja lähteä vaikka retkelle. Kaunis kangas, varmasti myös vuosien jälkeen miellyttää silmää.

  VastaaPoista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Olisi kovin mukava jos jättäisit viestin vierailustasi.