torstai 16. marraskuuta 2017

Tampereen kädentaitomessut tulee!

Kyllä, Tampereen kädentaitomessut alkaa huomenna! Oletko menossa messuille? Mitä suunnitelmia, odotuksia tai hankintoja odotat messuilta? Itse olen taas niin pitkään odottanut näitä messuja ja kieltämättä nämä on minulle kässäily harrastukseni yksi vuoden kohokohta!

Suunnitelmanani on taas löytää jotain uutta ja mielenkiintoista itselleni ja niitähän varmasti piisaa taas roppakaupalla. :-)  Viime vuonna olin messuilla kahtena päivänä yksin, mutta nyt olen lauantaina ystäväni kanssa liikenteessä ja sunnuntain hengastelen sitten yksinäni. Odotan jo innolla, että pääsen hypistelemään kankaita ja toki kaikkia ihania lankoja. Yritän pitää ostokset minimissään, kun katson noita kotona pursuavia pinoja lankoja ja kankaita niin mitäänhän en oikeasti tarvitsisi, kun niitäkin piisaisi pitkäksi aikaa! Mutta tässä vaiheessa on vielä hyvä ajatella, että pidän ostokset minimissä, mutta pahoin pelkään että olen toisissa ajatuksissa sitten kun näen taas niin ihania tarvikkeita, joita on vaan niin pakko saada itselle. Mutta nämähän on kuitenkin vain kerran vuodessa!

Vielä en ole kovin tarkkaa suunnitelmaa messupäiville tehnyt, mutta muutamat näytökset on sellaisia joita haluan käydä katsomassa. reittisuunnitelmaa ajattelin tehdä huomenna, jotta en sitten ainakaan missaa niitä osastoja, jotka ainakin haluan käydä katsomassa. :-)


Tässä on viime vuotisista messuista juttuni, jota voi fiilistellä jo vähän ennakkoon. Ja Täältä pääset messujen sivuille, josta löydät hyvän tietopaketin messuista. Käy kurkkaa sivuja jos suunnitelma on vielä hakusessa tai muuten vaan haluat fiilistellä messuja etukäteen. :-)


-Alvariina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kovin mukava jos jättäisit viestin vierailustasi.