sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Vuosi vaihtuu

Nyt on tämä vuosi lopuillaan ja on aika ottaa vastaan vuosi 2018. Nyt näin vuoden lopussa voin vaan todeta tämän vuoden olleen yhtä litteä kuin pannukakku valmistuneiden töiden osalta. Joskus suunnitelmat ja ajatukset eivät vain kohtaa todellisuutta ja niistä ei pidä lannistua vaan täytyy vain hyväksyä se hetki sellaisenaan ja sitten tuleva voikin olla se jota jo aiemmin suunnittelit hetken olevan. Joten olkoon tämä kulunut vuosi ollut se minun välivuosi ja ensi vuosi on sitten se parempi.

Tässä vuodessa oli kuitenkin paljon hyvää ja ihania uutisia jonka vuoksi minäkin pääsin tekemään ihan uusia juttuja. Kuten loppu vuoden postauksista saittekin lukea, niin tekeleeni painottui syksyllä hyvin paljon vauva juttuihin, joita olen tehnyt tädin rakkaalle pienelle ihmeelle.

Päätin etten tee mitään lupauksia tai suunnitelmia ensi vuodelle. Mutta olen kirjannut ylös ne käsityöhaaveet joita haluan ensi vuonna tehdä. Ajattelin, että eihän niitä paljoa tule, mutta nyt kun kaikki haaveet on kirjattu ylös niin kyllä niitä haaveita vaan paljon onkin! Listalta löytyy paljon tuttuja juttuja, mutta myös jotain uuttakin, kuten vaatteiden ompelu joita aiemmin en olekaan tehnyt. Nyt vuoden vaihtuessa alan käsityöhaaveitani  toteuttamaan ja tekemään ja katsotaan sitten vuoden päästä mitkä kaikki haaveet sain toteutettua.

Tämän vuoden haluan päättää ihanan harmaisiin villasukkiin jotka neuloin itselleni ja sain sukat valmiiksi sopivasti juuri joulupäiväksi. Minulla oli pitkään ollut toiveena saada ihan perinteiset harmaat villasukat. Jotenkin tuli väriähky kaikista kirjavista sukista joita sukkalaatikkoni on tupaten täynnä. Halusin neuloa ihan perus malliset näistä sukista, samoin kuin väriähky niin myös kaikki pitsikuviotkin nyt jätin tekemättä. Eli lopputuloksena on maailman perinteisimmät harmaat villasukat, mutta ah niin ihanat ja niin täydelliset!Oikein ihanaa ja loistavaa uutta vuotta teille ja kiitos, kun olette pysyneet mukana!

-Alvariina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kovin mukava jos jättäisit viestin vierailustasi.