torstai 10. heinäkuuta 2014

Keinun uudet vaatteet


Olipa kerran lankoja joille ei ollut tarkoitusta mitä niillä tekisin? Näitä nytteröitä kutsutaan myös jämälangoiksi. Kotoa näitä löytyy sieltä ja täältä, nytterö siellä ja tuolla.. Ja luulenpa, etten ole ainoa jolta näitä nytteröitä löytyy.. Vai kuinka! ;-)

Tässä muutama ilta sitten pyörittelin jälleen näitä nytteröitä.... Mitä ne haluaisi itsestään tehtävän? Voi ei!!! Nytteröt eivät puhutelleet minua, mutta halusin kuitenkin jotain niistä tehdä. No, ei muutakuin virkkuukoukku käteen ja silmukoita luomaan!
Koska langat oli aika ohkaisia, niin aloin virkkaamaan tuplalangalla, jotka oli tarkoituksella erivärisiä, väriskaala laidasta laitaan...

Työ oli edennyt jo jonkin aikaa, niin ideat vielä vaan pyöri päässä. Ensimmäinen ajatukseni oli, että tästä tulisi matto, mutta kuitenkaan se tuntunutkaan sitten niin hyvälle idealle.. Meinasin jo purkaa koko tekeleen, mutta en luovuttanut. Homma jatkuu ja ideat vaan pyörii päässä, viltti vai joku muu?! 
Ja taas olin saanut tehtyä pari kerrosta lisää ja tadaa ajatus tuli!!
Meidän talon edustalla on luumupuun varjossa ikivanha keinu ja sehän tarvitsee istuinalusen! Sehän se, oikea tarkoitus löytyi ja vielä todelliseen tarpeeseen! 

Ja nyt keinun istuinalunen eli "räsymatto" on valmis! 
Vielä keinun selkänojalle muutama tyyny, niin kyllä tässä nyt mielellään nauttii kupponen kahvia tai uppoutuu hyvän kirjan maailmaan. Tai miksei vaan nauttisi omasta pihasta ja sen kukkasista. :-)
Tähän loppuun minun on vielä aivan pakko jakaa kuvat meidän "harraste autosta". Tämä tuli meille niinkuin kylkiäisenä kotia ostettaessa, no mikäpäs siinä. Tämä auto on Citroën Camionette vuodelta miekka ja kivi. Onhan tämä jo ehkä himpun verran huonokuntoinen, hih.... Mutta silti minusta tämä vaan on niin herttainen tuolla omassa jemmasssaan. :-)
Aurinkoista tulevaa viikonloppua! Nautitaan nyt näistä helteistä! 

-Alvariina-

2 kommenttia:

  1. Nyytterö.. täällähän oppii uusia sanoja....miksi se ei ole noissa tunnustesanoissa? .. Keinu nayttää nyt entistä hienommalta.. Camille suunnittelen täällä jo kovasti jatkokäyttökohteita...

    VastaaPoista
  2. Heippa! Juu mä kutsun niitä pikku keriä nytteröiksi.. :-) Autolle toki voisi keksiä jotain, mutta luulen että se on herttaisimmillaan juuri noin luonnon tilassa niinkuin se on ollu ties kuinka kauan!

    VastaaPoista

Olisi kovin mukava jos jättäisit viestin vierailustasi.