maanantai 5. syyskuuta 2016

Elokuun langankulutus

Niin se elokuukin hurahti mennä ja nyt sitten viimeistään ollaan virallisesti syksyssä! Minä olen tainnut täälläkin jo aiemmin puhua, että on jo syksy. Mutta minkäs minä syksyn lapsi muuta voi, kaikista vuodenajoista tämä on kuitenkin ehkä se josta eniten pidän. Aurinko antaa valonsa matalempaa ja värjää maiseman omalla siveltimellään kullan keltaiseksi ja ruosteen punaiseksi. Lehdet alkaa pikkuhiljaa luovuttamaan ja niihinkin tulee ruskan sävyt. Luonto on antanut jo antimiaan, mutta nyt näinä kauniina päivinä on ihana mennä vaikka hetkeksi työpäivän päätteeksi metsään sienikorin kanssa ja saada herkkuja suoraan pannulle ja vähän säilöön talven varalle. Syksy!

Mutta muistellaan hieman tuota elokuuta ja sen langankulutuksia..

Lankaa ostettu 1650gr !!

Juu nyt tuli paljon ostettua lankaa, mutta tuossa määrässä on parin tulevan projektin langat, jotka vie tuosta suurimman osan.. Ja loput on sitten tarjouksesta ostettua Novitan Polkka-lankoja, joita en vaan voinut ohittaa..

Lankaa kulutettu 734gr

Hyvä noin! Tuossa summassa on jo esittelemäni pienen prinsessan virkattu viltti ja muutamat villasukat. 

Näillä lukemilla mentiin elokuu ja nyt taas tämän syyskuun yritän olla ostamatta lankoja ja ainoastaan kuluttaa noita jemmoja. Luulen, että ongelmaa ei tule, jollei sitten tule jotain hyviä tarjouksia vastaan.


Ihanaa viikon alkua teille ja toivotaan, että saadaan nauttia kauniista päivistä ilman sateita. :-) Ja jos niitä sateita tulee, niin eipä sekään haittaa, sittenhän voi ottaa kutimet esiin ja tehdä lämmikeitä tulevalle talvelle. 


-Alvariina-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kovin mukava jos jättäisit viestin vierailustasi.