perjantai 30. joulukuuta 2016

Uusi vuosi 2017 ja sen odotus

Joulu meni ja uusi vuosi on jo ihan ovella..

Kerron teille tähän alkuun sen verran, että liukastuin juuri ennen jouluaattoa ja siinä samalla käteni murtui ja nyt sitä koristaa punainen kipsi.. Joten tällä hetkellä minun on vähän vaikea käyttää näitä koneita, jotta voisin kunnon päivityksiä tänne tehdä. Olen nyt hetken aikaa hiljaisuudessa, kunnes saan taas käteni kuntoon.

Olisi niin paljon teille kerrottavaakin! Joululahjat joita annoin, langankulutukset ja varsinkin se vuoden kokonaissaldo ja vähän kaikkea muutakin. Mutta odottakoon kaikki nämä nyt sitten sitä parempaa hetkeä.. Toivottavasti jaksatte tämän tulevan hiljaisuuden ja aloitan oman blogivuoteni vähän myöhemmin.

Nyt voin vaan ajatuksissani tehdä käsitöitä ja niitähän nyt sitten kasaantuukin hyvin paljon tuonne ajatuksien projekti listalle. Nyt saa virkkuukoukut ja neulepuikot olla ja hengähtää, odottakoon nekin sitten sitä hetkeä, kun pystyn taas jotain tekemään.

Omasta puolestani toivon, että tulevasta vuodesta tulisi paljon parempi ja onnekkaampi mitä tämä vuosi kohdallani on ollut. Ja sitä vahvistaen ostin jo syksyllä tuon ihanan Unelmieni vuosi-kalenterin, joka valaa minulle uskoa osaltansa siihen parempaan vuoteen.Mutta kaikesta huolimatta haluan toivottaa teille kaikille ihanaa ja onnekasta uutta vuotta! <3


-Alvariina-

2 kommenttia:

 1. Voi harmi, liukastumiset on niin ikäviä asioita, etenkin jos murtuu luita.
  Parantele kättäsi rauhassa. Kalenterisi lupaa hyvää vuotta ja sitä toivotan myös minä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marle, hyvää tätä vuotta myös sinulle! Vielä toipilaana käden kanssa olen, mutta kyllä tästä vielä toivutaan. :-)

   Poista

Olisi kovin mukava jos jättäisit viestin vierailustasi.