keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Huhtikuun langankulutus

Huhtikuu hujahti mennä ja nyt on jo toukokuukin pitkällä! Eli kesä on jo niin ovella... Se myös näkyy omissa käsitöissänikin, hyvin vähän ennätän tehdä mitään ja se vähäinenkin mitä teen, niin  keskityn enemmän ompeluksiin kuin neulontaan tai virkkaukseen. Mutta jotain kuitenkin. :-)

Mutta kyllä huhtikuussakin lankaa kului ja nyt on niin hyvä mieli! Lankaa en ostanut yhtään kerää. Tämä olikin ensimmäinen kuukausi tänä vuonna kun näin kävi, eli nyt vihdoinkin on oikea suunta! 


Tuolla ulkona on vaan nyt niin kaunista. Joka vuosi ihailen ensimmäisiä kukkasia, jotka pihaa kaunistaa ja puutkin on niin kauniita, kun niissä on ne hentosen pienet lehdet, joiden väri on niin hellän vihreä. Tämä on mielestäni sitä parasta aikaa, luonnon herääminen kesään. Nautitaan tästä!

-Alvariina-2 kommenttia:

  1. Juuri tänään juttelin ystäväni kanssa kuinka kutominen jää vähemmälle kesäisin ja virkkaaminen lisääntyy.. Liekö syynä se että krsäsin laukku on aina täysi (aurinkolasit ja rasvat, sateenvarjo ja vesipullo) paremmin sopii virkkaus mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tuo on kyllä jännä juttu! Itse olen miettinyt sitäkin, että kesäisin on mukavempi virkata kivoja puuvilla ym. lankoja jotka vähän kevyempiä kuin villalangat. :-)

      Poista

Olisi kovin mukava jos jättäisit viestin vierailustasi.