sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Käsityöohjeille oma kansio

Ihailin koko talven ajan tilkkukurssilla kansioita joille oli ommeltu niin kauniita päällisiä. Kuinka ihania tilkkutöitä niissä olikin käytetty ja hieno idea sellaisessa onkaan säilöä saatuja tilkkuohjeita.

Ompelin itselleni kannet omaan kansiooni, jonne tuli kaikki saamani ohjeet. Päällinen ei ole kylläkään tilkuista tehty, kun minulla oli jemmoissa vielä tuota super ihanaa käsityöaiheista kangasta jota halusin ehdottomasti käyttää tähän kansioon. Kankaan riittoisuus korkeus suunnassa oli siinä ja siinä, joten ylä- ja alareunaan laitoin vaaleanpunaista ruutukangasta. Ja eihän tämä olisi minun kansio, jollen olisi tähän laittanut pitsiä, ehdottomasti sitä oli laitettava ja hyvinhän se nyt sitten rajaakin tuon kankaiden vaihtumis kohdan. Sisäkanteen tein vielä pienen taskun, jossa voi kuljettaa vaikka kynää tai jotain muuta tarpeellista.
Kieltämättä päällisestä tuli aika mansikkakermakakku söpöydessään, mutta tuo tuottaa vaan niin paljon iloa niin ulkoisesti kun sisällöltäänkin nyt tuollaisenaan. Jo aiemmin tekemäni pussukka joka on jo kulkenutkin matkassani tilkkukurssilla on tuota samaa kangasta ja nyt nämä sopiikin hyvin yhteen.

Koko talven kanniskelin ja säilöin saamiani ohjeita milloin missäkin virityksessä, joten tälle oli ehdottomasti tarvetta. Ja eihän tämän parempaa vaihtoehtoa niille voi ollakaan. Nyt nälkä kasvoi syödessä ja tekisi mieli tehdä vastaavia kansionpäällisiä muillekin jutuille. Kunhan sen tarpeen ensin keksin. :-)

-Alvariina-

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva! Oikeen ompelijan karkki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Tuosta tuli kyllä tosi namu ja on niin ihana selailla ohjeita tuolta.

   Poista
 2. Tulipa kivat kannet! Olen tuollaisia kansia usein ihaillut, muttei vaan ole tullut tehtyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :-) Tuolla tavalla saa kyllä kansio kuin kansio ihan uuden ilmeen.

   Poista

Olisi kovin mukava jos jättäisit viestin vierailustasi.