tiistai 7. kesäkuuta 2016

Kesämatto verannalle

Minulla oli jemmoissani ihan hurja määrä Novitan Hanko-lankaa ja näitä halusin nyt sitten kuluttaa pois. Tuo lanka on niin mainio, kun siitä on voinut tehdä koreja, kasseja tai vaikka mattoja. Ihanan napakka lanka, jonka työstämiseen ei tarvita kauhean suurta koukkua ja hartiatkin säästyy verrattuna jos vastaavaa tekisi kuteesta.

Halusin virkata kesämaton verannallemme, siitä tulisi juuri sen mittainen mihin jemmoissa olevat langat riittää. Ja kyllä, matosta tuli ihan passelin kokoinen tuohon tilaan. Värivalikoimassa oli tuota vaaleanpunertavaa monta kerää, sinistä jokunen ja harmaata ihan vähän. Värien sommittelun tein säntilliseen raitatyyliin ja nyt se on minun oma virkattu "räsymatto". Myöskin käytännöllisyyden otin huomioon, kun tuo on niin helppo ja kevyt ravistaa pihalla sisälle kulkeutuneista kivistä. Tämän virkkaaminen oli tosi simppeliä ja rentouttavaakin sen kun vaan virkkasi pylväitä toisen perään. Ainoa mitä piti ajatella oli muistaa laskea kerroksia, jotta värin vaihto meni oikein, siinäpä se.Nyt verantakin on kesäkunnossa ja on aika siirtyä muihin juttuihin. :-) Ensimmäisenä minun varmaan pitäisi alkaa kunnostamaan yhtä pientä ulkopöytää ja jos nämä säät vaan sallii niin nuo puutarhatyöthän ei koskaan lopu. -Alvariina-4 kommenttia:

 1. Tosi kiva matto! Ihanan kesäinen :)

  VastaaPoista
 2. Kiva matto! Hyvin olet saanut reunat pysymään ihan suorina. Viihtyisä ja tilava eteinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :-) Yllätin itsenikin noiden reunojen suoruudella, kun en missään vaiheessa tarkastanut kuinka ne menee, joskus noinkin. :-)

   Poista

Olisi kovin mukava jos jättäisit viestin vierailustasi.