sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Virkattu tyyny

Koristetyynyjä mielestäni ei voi olla koskaan liikaa yhdellä kertaa sohvilla, mieheni mielestä niitä voi olla ja aina ne on kuulemma tielläkin? En ymmärrä tuota ollenkaan, joten päätinkin virkata sitten uuden tyynyn olohuoneeseen.

Tyynynpäällisen virkkasin yhdellä suurennetulla isoäidinneliöllä. Kokoa tuolle tyynylle tuli 50x50cm, lankana käytin vaaleanpunaista, -sinistä ja oliivinvihreää sopivasti rytmitettynä. Tyynyn toisen puolen virkkasin perus pylväillä luonnonvalkoisesta Miami-langasta. Nyt onkin mukava, että tyyny on käytettävissä kaksipuoleisena. Kun haluaa kunnon mummola tyyliä, niin pitää esillä tuon ns. oikeanpuolen eli isoäidinneliön näkyvissä. Ja vastaavasti, kun haluaa rauhallista tyylikkyyttä, niin kääntää vaan ja sitten onkin valkoinen tyyny esillä niiden monien muiden valkoisten seassa.

Tyynystä tuli mukavan pehmeä ja kyllä tuon päälle voi pään laittaa ja ottaa joskus vaikka pienet päikkärit. Tässä samalla saan toteutettua tuota jemmoissa olevia lankojen kulutus urakkaa ja kyllä sitä tähänkin ihan kiitettävästi kuluikin. :-)


Ja kyllä, myös mieheni hyväksyi tämän uuden tyynyn. :-)


-Alvariina-2 kommenttia:

Olisi kovin mukava jos jättäisit viestin vierailustasi.