perjantai 24. kesäkuuta 2016

Hyvää juhannusta

Juhannus, tämä ihana keskikesän juhla! Me vietämme juhannus aattoa vielä kotosalla, kun mökin suunnalle luvattiin kovia vesisateita, joten mukavempi on olla kotona. Ja nautin kovasti myös tämmöisestä koti juhannuksesta! 

Juhannuksen kunniaksi laitoin kesäkalusteille tekstiilit ja poimin sateen piiskaamia pioneja maljakkoon. Nuo pionit on vaan niin ihania ja onneksi niitä kasvaa runsaasti pihallamme! Toki piti vähän kerätä myös toiseen purkkiin vähän luonnon heinää ja mitä nyt pihalta löysinkään. Myös nuo luonnon kukkaset on ihania ja ne saa myös kasvaa pihallamme vapaasti omissa paikoissaan. Pöydän koristukseksi laitoin vanhan valkoisen lakanan ja sen päälle kevään aikana valmistuneen tilkku kaitaliinan.

Kaitaliina on odottanut käyttöönottoa ja onko parempaa hetkeä sille kuin juhannus? Tässäkin liinassa käytin jo muissa töissäni käytettyjä tutunnäköisiä kankaita ja pitsinauha toimii jälleen kaitanauhana. Tämänkin liinan tein taas ihan perus neliöistä, rytmitellen tilkut tasaisesti. Jotenkin olen vaan niin tykästynyt näihin perus neliöihin.. Kuten sen nyttenkin huomaa.

Toiveenani oli, että saisin viettää iltaa tuossa tuolilla istuen ja hyvää kirjaa lukien, mutta sää vaihtuikin vähän huonommaksi ja sadettakin jo vähän saatiin. No onhan tässä vielä iltaa aikaa. :-)


Nautitaan nyt kesästä, satoi tai paistoi! 

-Alvariina-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kovin mukava jos jättäisit viestin vierailustasi.