sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Lankalakko 2016, tammikuu

Vuoden vaihtuessa päätin, että tämä koko 2016 vuosi on minulle lankalakkoa. Minun tulee ostettua ihan liikaa lankaa ja meidän vaatehuoneen on vallannut lähes kokonaan minun lankalaatikot. Aina uutta työtä aloittaessa menen kauppaan ja ostan sieltä tarvittavat langat, miksi ihmeessä?!? Enkö voisi suunnitella työtä niiden lankojen ympärille mitä jemmoissani on? Tai miksi en vaan ensin mene katsomaan jemmojani, jos sieltä löytyisikin oikeaa lankaa?


Joten päätin itselleni seuraavanlaiset säännöt:

- yritä suunnitella kaikki työt siten, että voit hyödyntää niihin lankajemmojen lankoja
- jos joku pyytää tekemään jotain, niihin tietty ostetaan langat
- lankaa saa ostaa lisää jos sitä et enää jemmoista löydä ja tarvitset juuri sitä keskeneräiseen työhösi
- mikäli saat lankalahjoja, otat ne suurella ilolla vastaan, eihän parempaa lahjaa olekaan!

Lankavarastojani en lähtenyt punnitsemaan ollenkaan. En taida itsekään haluta tietää totuutta kuinka paljon niitä on kertynyt... :-)


Ja näin minulle sitten tammikuussa kävi:
Ihanilta työkavereitani sain nimipäivälahjaksi nämä kolme kerää niin täydellisen värisiä 7veljestä keriä. Nämä ihanuudet odottaa vielä käyttöä, mutta olen jo suunnitellut työtä mitä tulen näistä tekemään.Ja melkein sain tästä tammikuusta lankojen nolla ostos kuukauden, mutta tänään viimeisenä päivä oli aivan pakko käydä ostamassa tuo luonnonvalkoinen 7veljestä kerä, kun se oli tyystin loppu. 
Olen nyt virkannut isoäidinneliöitä jämälangoista sitä mukaa kun nytteröitä on päässyt tulemaan, niiden kaverina neliöissä on tuo luonnonvalkoinen lanka, joka rauhoittaa muuten niin kirjavahkoa värimaailmaa. 

Niin se tämäkin tammikuu hurahti mennä ja huomenna aloitetaan jo helmikuuta!


- Alvariina -4 kommenttia:

 1. Suunnitelmasi kuulostavat tutulle, ja huolet yhteiselle. Se uusien lankojen seireenimäinen kutsu vain on niin houkutteleva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-) kyllä, miksi ne lankakerät voikin olla niin houkuttelevia..

   Poista
 2. Mulle tuppaa käymään samoin, jostain sitä lankaa vaan tulee (tai tulee ostaneeksi...). Oletko jo mukana facebookin lankalaihis-ryhmässä? Siellä olisi tarjolla vertaistukea. Tsemppiä laihisteluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempistä! En ole mukana tuossa ryhmässä, mutta tuonne voisi liittyä jos nämä omat metodit ei nyt riitä. :-)

   Poista

Olisi kovin mukava jos jättäisit viestin vierailustasi.