keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Matkakassi, kauppakassi, varakassi.. Yksi kassi, monta tehtävää

Ompelin jo jokin aika sitten tilkkukassin. Tämän kassin juju oli vetoketjusuojaläppä. Itse en olisi osannut omin opein tehdä sitä vaan idean, ajatuksen ja opetuksen sain tilkkukurssilta. On se vaan mainio kurssi, kun oppii vaikka mitä siellä! Tuo vetoketjuläppä hässäkkä oli minun mielikuvitukselle aikas haasteellinen, mutta kun tarpeeksi pähkäilin niin kyllä se siitä sitten sujui. Muuten niin sini-harmaa sävyinen kassi kaipasi jotain pientä väripilkkua ja sen saikin sitten vaaleanpunainen vetoketju osakseen.

Kankaat tähän kassiin on suurimmalta osaltaan kirpputori ostoksia. Siellä käydessäni katson aina verhoja, liinoja ja muita juttuja joissa on kiva kangas. Käytän niitä sitten näihin ompeluihini, kuten esimerkiksi sini-valkokukkanen kangas on verhokapasta, jonka joskus kirpparilta olen ostanut. Pitkään mietin, olisinko sittenkin käyttänyt tuota vielä verhona, mutta päädyinkin sen hyödyntämiseen ja mielestäni se oli hyvä päätös.


Kassi on ollut jonkin aikaa käytössä ja tämä on ollut mainio kauppareissuilla sekä viikonlopun reissulla mukana ison kokonsa vuoksi. Ja onhan kiva ottaa myös tarvittavat kankaat ja muut tarvikkeet tilkkukurssillekin mukaan kassiin jonka on itse tehnyt.- Alvariina -
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kovin mukava jos jättäisit viestin vierailustasi.