torstai 21. huhtikuuta 2016

Vanhalle paidalle uusi mahdollisuus

Tänä vaatevallankumousviikkona päätin tarkastella omaa vaatelipastoani ja samalla se sai totaalisen Konmari käsittelyn. Kaikki turha, käyttämätön ja muutenkin vaatteet joita en enää pidä saivat lähteä pois. Nämä toki ei missään nimessä mennyt roskiin, vaan osa menee kiertoon eteenpäin, kuteiksi ja sitten jotkin jäivät fiksattavaksi.

Vanhoille vaatteilleni en ole aiemmin juurikaan antanut uutta mahdollisuutta fiksattuna vaan ne on mennyt suoraan kiertoon. Mutta nyt teinkin toisin. 

Minulla oli poistokasassa tuollainen ihanan pehmoinen ruutupaita, joka oli ei niin miellyttävä päällä, ehkä vähän turhan napakka... Samassa poistokasassa oli myös pitkähihainen pitsipaita. Päätinkin yhdistää nämä jotenkin keskenään jos saisin vielä ruutupaidan uuteen käyttöön. Ompelin paidan taakse pitsipaidan hihasta otetusta palasta kiilan, tämä antaa samalla kokoa vähän lisää. Pohdin, että lisäisinkö vielä jotain muutakin juttua tuosta pitsistä paitaan, mutta en sitten halunnutkaan. Ompelin tuosta pitsistä vielä hiuspannan, joka on kiva pikku mauste tuon paidan kanssa. Sekä tein rintaneulakukkasen, jonka voi laittaa kiinni vaikka paitaan tai vastaavasti tuohon pantaan.
Pienen pienellä muutoksella sain tästä paidasta vielä käyttöpaidan ja kivat pikku asusteet kaupanpäällisiksi. :-) Tuota pitsiä jäi vielä yllin kyllin jäljelle, jota tulen varmasti hyödyntämään jatkossakin.

Tässä minun pieni askel vaatekaappini uudistuksessa parempaan ja kestävämpään kulutukseen.

-Alvariina-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kovin mukava jos jättäisit viestin vierailustasi.